Open hage sundag 13.9.

Etter marknadsføringa i Hordaland måtte vi nytte høvet til å gjere hagen litt meir kjend. Ein ting er å vere kjend- noko anna er gleda over å finne andre som også er opptatt av liknande. Håpet var jo å finne andre interesserte og kanskje etablere eit lite lag eller byte røter. Det kom 15-20 humlehageinteresserte i alle aldrar. Vi heldt til i skjenkestova ei stund. Det var koseleg, trangt og godt lag. Forsiktig smaking støtta konklusjonen frå fredagskvelden: Dette er eit godt øl med ein svært god og spesiell humle. Til sist måtte vi ut i pøsregnet. Vi såg på jordlagde stenglar og rhizomar, lupulin, blomar og konglar. Mange hadde humle i større eller mindre mengder heime. Mange lurde på mykje og nokre kunne mykje. Dag frå Voss Bryggeri fylgde med heile dagen og hadde absolutt peiling. Det var ein hyggjeleg måte å møtast på og fleire var interesser i ulikt samarbeid vidare.